Kameraet mitt

img_0015 (1)Når jeg tenker meg om har jeg knapt tatt ett eneste bilde de siste 15 årene. Det er igrunnen litt stusslig. Jeg har riktignok kompensert for det, ved å ta ca. 1500 bilder av ansiktet mitt med det innebygde kameraet på laptop-en. Men det blir liksom ikke helt det samme (vet ikke helt hva jeg tenkte på?). 

Nå er situasjonen annerledes. Jeg fikk et kamera i bursdagspresang nylig, og flyr rundt som en annen krigs fotograf og knipser bilder i hytt og pine. Jeg har lenge nært en dyp skepsis til folk som på død og liv skal legge ut bilder på nettet, men medgir at man gjennomgår en forandring idet man tar bildene selv. Hva er vitsen med å knipse Pulitzer vinnere, hvis ingen får ta glede i kunsten din :)?

Her er ett par jeg «knipset»  på Beitostølen i helgen:

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Livet og merket med , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Kameraet mitt

  1. Marit Kristine Vea sier:

    Saa flott da du 🙂 Saa heldige dere var med vaeret! Gleder meg til aa se flere resulteter av denne nye fotolidenskapen etter hvert!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s